13 Ocak 2010 Çarşamba

Atıştırmalıklar

En başta gördüğünüz tavuklu bir karışım, ortadaki bildiğimiz siyah zeytin ezmesi, en sondaki ise bir çoğumuzun bildiği haydari.Ramazan sofralarında çorbanın ardından siz yemekleri tabaklara servis yapana kadar misafirlerinizin atıştırması için iyi oluyorlar.Her zaman bu tarz şeylerin sofraya az servis edilmesinden yanayım, ne kadar az olursa o kadar insanların tadı damağında kalır :)

Tavuklu Meze Malzemeleri
Bir tavuk göğsü
3-4 diş sarımsak
süzme yoğurt
mayonez
1 çay kaşığı kimyon
tuz
tvuk göğsünü haşlayıp suyunu süzüyorsunuz ve sarımsak, kimyon ve tuz ile beraber rondadan geçiriyoruz.Sonra mayonez ve yoğurdu ekleyip karıştırıyoruz.servise hazır.